Customer support: office@biomall.rs
Serbian

AŠVAGANDA (INDIJSKI ŽEN-ŠEN) 450 MG 90 KAPSULE| NOW FOODS

AŠVAGANDA (INDIJSKI ŽEN-ŠEN) 450 MG 90 KAPSULE| NOW FOODS
AŠVAGANDA (INDIJSKI ŽEN-ŠEN) 450 MG 90 KAPSULE| NOW FOODS
AŠVAGANDA (INDIJSKI ŽEN-ŠEN) 450 MG 90 KAPSULE| NOW FOODS
3,370 din.
Kod proizvoda: Ashwagandha Extract 450 mg - 90 Veg Capsules Now Foods
Dostupnost: Na lageru
 

AŠVAGANDA (INDIJSKI ŽEN-ŠEN) 450 MG 90 KAPSULA| NOW FOODS

 • Ašvaganda kapsule se koriste za jačanje imunološkog i nervnog sistema kao i za poboljšanje sna. Hrani tkiva, mišiće i kosti, te povećava njihovu fleksibilnost, smanjuje rizik od artritisa, pojave čira na želucu, sprečava bolesti srca i smanjuje rizik od nastanka depresijeSnažan antioksidans 
 • Ima antiinflamatorno svojstvo
 • Blagotvorno deluje na kardiovaskularni sistem
 • Jača nervni sistem i utiče na kvalitet sna 
 • Smanjuje rizik od artritisa 
 • Jača tkiva ,mišiće i kosti 
 • Ne sadrzi  gluten
 • Vegetarijanski / veganski proizvod

 

ŠTA PREDSTAVLJA ASHVAGANDA (INDIJSKI ŽEN-ŠEN)?

Ašvaganda (Ashwagandha) je dodatak ishrani koja ima jako imunostimulirajuće svojstvo. Ovo je čuvena biljka koja se intenzivno koristi u Ajurvedi. Koristi se kao adaptogen i kao tonik koji pomaže telu da se adaptira na stres. Ova biljka se koristi u cilju podmlađivanja i može da poboljša fizičko i mentalno zdravlje, da osveži organizam I produži životni vek. Ašvaganda (Ashwagandha) ima široku primenu i koristi se za lečenje skoro svih bolesti koje utiču na ljudsko zdravlje.

Koren  indijskog žen-šena  (Ashvaganda) sadrži alkaloide i steroide koji se koriste u medicinske svrhe. Ašvaganda je  jako dobar afrodizijak. Listovi sadrže vitanolide, steroidnelaktone i vitaferin A, izolovan iz Withaniasomnifera (jedan od najboljih  u sastavu sa proverenim antikancerogenim  efektom). 

Ašvaganda proizvođača Now Foods ima antiinflamatorno, antistresno, imunomodulatorno, antioksidantno i antitumorno svojstvo. Blagotvorno utiče na kardiovaskularni, endokrini, nervni i respiratorni sistem. Predlažemo vam još jedan proizvod koji će pomoći vašem respiratornom sistemu - Ulje origana proizvođača  Now  Foods.

KAKO AŠVAGANDA DELUJE?

Ašvaganda kapsule se koriste za jačanje imunološkog  i nervnog  sistema kao i za poboljšanje sna. Hrani tkiva, mišiće i kosti, te povećava njihovu fleksibilnost, smanjuje rizik od artritisa, pojave čira na želucu, sprečava bolesti srca i smanjuje rizik od nastanka depresije. Takođe usporava proces starenja. Ašvaganda smanjuje  toksično dejstvo protivkancerogenih sredstava . Preporučuje se kod hroničnog umora i nervnih poremećaja. Withaniasomnifera (Ashvaganda) ima hipnotična svojstva koja pomažu kod poremećaja sna i anksioznosti.

Indijski ŽEN-ŠEN, poznat i pod nazivom Ašvaganda ima veoma dobro okrepljujuće dejstvo na organizam nakon hemoterapije ili ukoliko ste patili od neke teže bolesti.  Jača psihu i ima antioksidativno i antidepresivno dejstvo. Poboljšava plodnost,kako kod žena tako i kod muškaraca. Vraća vitalnost i ima antiinflamatorno dejstvo kod reumatskih bolesti. Ašvaganda  se koristi za lečenje epilepsije , bolesti nervnog sistema , Alchajmerove i Parkinsonove bolesti, cerebralne ishemije, diskinezije i narkomanije. Kod neuroloških poremećaja u organizmu, Ashvaganda pomaže u vraćanju čvorova i nervnih vlakana moždanih ćelija, zbog čega se pokazao kao jako dobar proizvod kod moždanih povreda. Preporučujemo vam i vitamin B-1 proizvođača 21st Century koji je takođe jako dobar za nervni sistem.

 • Anksioznost i depresiia- ekstrakt ove izuzetne  biljke pomaže u smanjivanju nivoa kortizola (hormona stresa) i otklanja umor, poboljšava san,vraća  samopouzdanje i povećava izdržljivost.
 • Seksualna disfunkcija – redovnom  upotrebom ašvaganda povećava broj crvenih krvnih zrnaca i poboljšava seksualnu funkciju.
 • Kancerogena oboljenja - primena ekstrakta indijskog žen-šena sprečava  pojavu kancera i hranjenje obolelog tkiva. 

Preporučena doza: 1 kapsula 2 do 3 puta dnevno.


Doziranje: 1 kapsula
Doza po pakovanju: 90

 

Sastav

vrednost

%PDD

Ekstrakt Ašvagande 

(Withania somnifera) (Root)

(Standardizirano do najmanje 2,5%, Ukupno vitaminida-11 mg)

450 mg

 

 

 

 

 

 

 

* Procenat dnevnih vrednosti zasniva se na ishrani od 2000 kalorija.

† DailyValue nije ustanovljen.


Ostali sastojci: celuloza (kapsula), pirinčano brašno, magnezijum stearat (biljno poreklo). 
Ne sadrži: kvasac, pšenicu, gluten, soju, mleko, jaja, ribe, orašaste sastojke niti morske plodove.
Važno: Samo za odrasle. Obratite se lekaru ukoliko ste trudni ili patite od neke bolesti. Čuvati na mestu van domašaja dece.

 

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike:
Web Design & SEO
© 2016