Customer support: office@biomall.rs
Serbian

HITOZAN (CHITOSAN) 350MG/90 KAPSULE – BLOKIRA MASTI I NJIHOVU APSORPCIJU

HITOZAN (CHITOSAN) 350MG/90 KAPSULE – BLOKIRA MASTI I NJIHOVU APSORPCIJU
HITOZAN (CHITOSAN) 350MG/90 KAPSULE – BLOKIRA MASTI I NJIHOVU APSORPCIJU
HITOZAN (CHITOSAN) 350MG/90 KAPSULE – BLOKIRA MASTI I NJIHOVU APSORPCIJU
2,200 din.
Kod proizvoda: Chitosan 350mg 90 Capsules
Dostupnost: Na lageru
 

HITOZAN (CHITOSAN)  – BLOKIRA MASTI I NJIHOVU APSORPCIJU 

  • Hitozan  kapsule pomažu u brzom zarastanju tkiva nakon plastičnih operacija.Podržava proces mršavljenja
  • Održava nivo holesterola
  • Jača imuni sistem
  • Hitozan350 mg 90 kapsula proizvođača Biovea ima antibakterijsko dejstvo

ŠTA PREDSTAVLJA HITOZAN?

Hitozan potiče iz hitina, koji se nalazi u kostima kraba, škampi i jastoga. Chitosan je dijetetski suplement, koji ima neverovatnu sposobnost da se veže za masti i holesterol i tako ih izoluje pre nego što se apsorbuju u telu. Hitozan se koristi duže od dve decenije i  nije pokazao neželjena dejstva.Gojaznost se javlja zbog povišenih nivoa masti u organizmu , a to s druge strane stvara rizik od nastanka srčanih oboljenja. Hitozan se ponaša kao sunđer za masti te ometa njihovu rasprostranjenost i nagomilavanje u organizmu.

KAKO DELUJE HITOZAN?

Hitozan  kapsule pomažu u brzom zarastanju tkiva nakon plastičnih operacija. Ove kapsule imaju blagotvorno  dejstvo kod anemije, kao i kod infekcija zuba i desni. Hitozan kapsule proizvođača Biovea imaju antamikotilno svojstvo, mogu smanjiti sadržaj uree u krvi i pomoći u jačanju kosti i zuba.Kao dijetetski suplement Hitozan vam može pomoći ukoliko imate problema sa gihtom i osteoporozu. Normalizuje krvni pritisak i funkciju creva. Hitozan daje sitost i na taj način smanjuje višak masnoće. Pomaže kod hipertenzije, pogoršanog metabolizma lipida, kao i kod atonije želuca. Utiče na jetru, pomažući njeno čišćenje.

  • Utice na gubitak kilograma - prisustvom hitozana u organizmu masnoće se ne apsorbuju. Hitozan je potpuno prirodan preparat i deluje kao super vlakno. Stvara proces  čišćenja, što je izuzetno važno za mršavljenje. Neke studije pokazuju da upotreba hitozana u roku od četiri nedelje smanjuje težinu  za 8%.  
  • Holesterol – može efikasno da smanji nivo holesterola u krvi. 
  • Imuni sistem - upotreba hitozana dovodi do izlečenja tkiva,preko infekcije desni i zuba do zarastanja tkiva nakon plastičnih operacija. Dokazano jača imuni sistem 4 do 5 puta .

Preporučena doza: Uzeti 3 kapsule pre upotrebe masnih jela. 
Doza: 3 kapsule 
Doza po pakovanju: 30

Sastav

Vrednost

%PDD

Hitozan   

1050mg

*

Ostali sastojci: pirinčano brašno, magnezijum stearat, želatin. Sadrži školjke. 
Ne sadrži šećer, veštačke zaslađivače, boje, arome i konzervanse.
Važno: Ako ste trudni ili dojite, posavetujte se sa svojim lekarom pre upotrebe ovog proizvoda. Zbog toga što Hitozan sprečava apsorpciju masti, ne treba ga uzimati zajedno sa vitaminima  rastvorljivim u vodi (A, D, E i K) . Može da ometa apsorpciju nekih lekova. Držati što dalje od dece. Čuvati na hladnom i suvom mestu.

 

 

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike:
Web Design & SEO
© 2016