Customer support: office@biomall.rs
Serbian

CAN-C KAPI ZA OČI PROTIV KATARAKTE 2 X 5 ML

CAN-C KAPI ZA OČI PROTIV KATARAKTE 2 X 5 ML
CAN-C KAPI ZA OČI PROTIV KATARAKTE 2 X 5 ML
CAN-C KAPI ZA OČI PROTIV KATARAKTE 2 X 5 ML
4,490 din.
Kod proizvoda: Can-C Cataract Eye Drops 2X5 ml
Dostupnost: Na lageru
 

CAN-C KAPI ZA OČI PROTIV KATARAKTE 2 X 5 ML

 • 100% prirodan proizvod
 • Odobren od strane IVP
 • Efikasan i bezopasan proizvod za zdrave oči
 • Obnavlja pravilne funkcije rožnjače
 • 100% čist N-acetilkarnosin
 • Kod  sindroma suvog oka
 • Preporučuje se osobama koje su stalno za računarom
 • U slučaju poremećaja očnih leća
 • Kod očnih upala
 • Razjašnjava zamućeni vid
 • Proizvod Cataract Eye Drops 2X5 ml proizvođača Can-C možete poručiti po vrlo pristupačnoj ceni

Šta prestavljaju CATARACT EYE DROPS kapi za oči?

Cataract Eye Drops 2X5 ml štiti oči tako što povećava antioksidativni štit oka. Može da se koristiti za obnovu pravilnog funkcionisanja oka, za smanjenje intraokularnog pritiska koji izaziva glaukom , a bori se i protiv bolesti mrežnjače. Kapi za oči protiv katarakte proizvođača Can-C se koriste profilaktički kao i za poboljšanje katarakte. U sastav kapi ulazi jedinstveno prirodno jedinjenje L-Carnosine kao N-acetilkarnozin koji je prirodni antioksidans i obezbeđuje efikasnu zaštitu od oksitativnih procesa kako kod lipidnih tkiva leća u oku tako i u vodenoj sredini oka.
N-acetilkarnozin se koristiti za lečenje očnih bolesti poput staračke ili senilne katarakte, primarnog glaukoma otvorenog ugla, degeneracije retine, bolesti rožnjače , zapaljenja oka.
Istraživanja o proizvodu su sprovedena u Evropi, Rusiji i Kini. Istraživanja u Rusiji su  sprovedena u periodu od 6 do 24 meseca gde je bilo uključeno 49 volontera prosečne starosti  od 65 godina . Poboljšanja su bila vidljiva I to od 41,5% do 100% tokom 6 meseci korišćenja  . Postignuti rezultat je trajao dve godine.

 

KAKO DELUJU TEČNE KAPI ZA OČI PROTIV KATARAKTE?

Cataract Eye Drops 2X5 ml štiti oči tako što povećava antioksidativni štit oka. Može da se koristiti za obnovu pravilnog  funkcionisanja oka, za  smanjenje intraokularnog pritiska koji izaziva glaukom , a bori se i protiv bolesti mrežnjače.Kapi za oči protiv katarakte proizvođača Can-C se koriste profilaktički kao i za poboljšanje katarakte. U sastav kapi ulazi jedinstveno prirodno jedinjenje L-Carnosine kao N-acetilkarnozin koji je prirodni antioksidans i obezbeđuje efikasnu zaštitu od oksitativnih procesa kako kod lipidnih tkiva leća u oku tako i u vodenoj sredini oka.

L-karnozin koji ulazi u sastav ovog proizvoda  ima sposobnost da poboljša funkciju starenja oka  i da smanji pojavu  ili da uspori razvoj senilne ili staračke katarakte. Rezultati primene ovog proizvoda počinju da se primećuju  već u prvom mesecu nakon njegove upotrebe.

Cataract Eye Drops 2X5 ml proizvođača  Can-C  je najnoviji proizvod  protiv starenja. U njegov sastav ulazi  poseban oblik karnozina - N-acetilkarnozin. To je prirodni antioksidans koji daje izuzetne rezultate. Kapi efikasno  deluju protiv staračke katarakte. Ovo je dokazao dr Babižiev, naučnik na čelu ruskog istraživačkog tima, koji je razvio ovu inovativnu formulu kako bi postigao maksimalno  pozitivne rezultate. Oni su vidljivi u periodu od 3 do 5 meseci korišćenja ,  ali se često javljaju već  i u prvom mesecu korišćenja.


Ovaj proizvod deluje  kao lubrikant za oči, ali se može koristiti i za poboljšanje osetljivosti na svetlost i poboljšanje percepcija boja. Mi imamo formulu sa dokazanim kvalitetom , tako da sa sigurnošču možemo biti sigurni da se radi o proizvodu koji je  temeljno testiran, što dokazuje i  etiketa na pakovanju - odobren od strane IVP-a. Kapi su potpuno bezbedne za upotrebu i tokom dužeg vremenskog perioda. Ne postoji opasnost od poremećaja strukture oka ili pogoršanja zdravlja organa.

Pored  svoje potpuno bezbedne upotrebe, Cataract Eye Drops 2X5 ml kapi, koje inače možete poručiti putem našeg sajta  po vrlo pristupačnoj  ceni,  privlače svojim efikasnim delovanjem  kod katarakte i drugih stanja  starenja oka, te sprečavaju hiruršku intervenciju. Proizvod sadrži moćno  anti aging i antioksidativno svojstvo - NAC koje se bori protiv akumulacije slobodnih radikala – molekula, koji oštećuju tkiva i ubrzavaju starenje. Oni su, zapravo, vodeći uzrok pojave katarakte.NAC je prirodno jedinjenje koje "ispravlja" i popravlja oštećenja od ovih slobodnih molekula kiseonika. 7

Dobijanje dovoljno karnozina u telu je težak zadatak,  jer prirodni enzimi u očima reaguju na njega  i smanjuju njegovu efikasnost  I jačinu delovanja protiv radikalnih molekulskih jedinjenja. Formula N-acetilkarnozina u Can-C  kapima je, međutim, veoma otporna na ovu reakciju.  Sporo se oslobađa i postepeno dezintegrira u oku, te na taj način obezbeđuje neophodni  karnozin  koji je potreban za borbu s očnim problemima.Još jedan važan faktor za zdrave oči je smanjenje štete nastale UV sunčevim zracima. Ove kapi pomažu u tom slučaju tako što utiču na  eliminaciju neželjenih  efekata ultraljubičastog zraka i sprečavaju degeneraciju oka.

JOŠ NEKOLIKO VAŽNIH INFORMACIJA O CATARACT EYE DROPS

Dodatne studije su pokazale da je upotreba ovog proizvoda efikasna  i kod drugih stanja organa vida. Jedna ruska  studija o ovom proizvodu  je pokazala nekoliko značajnih koristi  upotrebom ovih kapi. Eksperiment je obuhvatao  ljude  koji nemaju  kataraktu starosti  od 48 do 60 godina.  Nakon upotrebe učesnici eksperimenta su izjavili da su kapi "ozarile" i "ublažile"  njihove oči,da su  eliminišale  zamor u očima I da im se jasnoća vida  povećala.
Ova formula može da pomogne kod stanja poput :

 • Naprezanje oka
 • Zamućenog  vida
 • Bolesti mrežnjače
 • Suvih očiju
 • Oštećenje rožnjače
 • Upale vida
 • Glaukoma
 • Komplikacija oka izazvane dijabetesom ili drugim bolestima
 • Problema sa fokusiranjem
 • Neugodnosću prilikom upotrebe kontaktnih sočiva

Uputstvo za upotrebu: Po dve kapi u oba oka jednom dnevno u  profilaktičke svrhe i dva puta u slučaju bolesti oka radi poboljšanja stanja.


Doziranje: 4 kapi


† Dnevne doze su zasnovane na 2000 kalorija.
** Daily Value nije ustanovljena.


Sastojci: glicerin (1%), karboksimetil celuloza (0,3%), benzil alkohol (0,3%), N-acetilkarnozin (1%), kalijum bikarbonat, borna kiselina.
Važno: Ne koristite ako je proizvod na neki način oštećen! Čuvati na mestu van domašaja dece.

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike:
Web Design & SEO
© 2016