Customer support: office@biomall.rs
Serbian

Crni Orah, Pelin i Karanfil 100 kapsula | Kroeger Herb

Crni Orah, Pelin i Karanfil 100 kapsula | Kroeger Herb
Crni Orah, Pelin i Karanfil 100 kapsula | Kroeger Herb
Crni Orah, Pelin i Karanfil 100 kapsula | Kroeger Herb
2,790 din.
Kod proizvoda: Crni Orah, Pelin i Karanfil 100 kapsula | Kroeger Herb
Dostupnost: Na lageru
 

CRNI ORAH, PELIN I KARANFIL 100 KAPSULA | KROEGER HERB

  • Черен орех капсули е богат на минерали и витамини важни за организма и подсилват имунната система.Čisti  organizam 
  • Ima dobro antiinflamatorno svojstvo
  • Povoljno utiče na jetru i žuč 
  • Za bolju detoksikaciju digestivnog trakta 
  • Crni orah, pelin i Karanfil je dijetetski suplement koji se brine o vašem zdravlju

ŠTA ZNAMO O CRNOM ORAHU, PELINU I KARANAFILU? 

Crni orah predstavlja vrstu koja raste u Aziji, Južnoj Evropi, Kini i Severnoj Indiji. Voli svetla mesta i zemljišta bogata hranljivim materijama. Crni orah je izuzetno bogat mineralima, vitaminima i amino kiselinama zbog čega je dragocen za naš organizam.
Koristan je za ljude koji pate od hipovitaminoze. Sadrži velike količine vitamina C, čak  više i od ribizle i drugih citrusa. To ga s jedne strane čini snažnim antioksidansom. Takođe se može koristiti i za profilaksu određenih poremećaja štitaste žlezde jer sadrži prilične količine joda. Lišće ove biljke sadrži linolensku kiselinu što može da smanji nivo holesterola.

Kapanfil je bogat kalcijumom, vitaminom C, magnezijumom, vitaminom K i omegom-3. Pelin je takođe poznat kao beli pelin, gorki pelin. Predstavlja višegodišnju biljku koja se može naći međ žbunjem, travnjacima i drugim travnatim i kamenjatim mestima. Široko se koristi u narodnoj medicini. Uglavnom se koriste procvetali vršni delovi sa cvetovima. Bogat je vitaminom B6, vitaminom C, organskim kiselinama i dr.

Пелинът се използва при чернодробни заболявания, при проблеми със жлъчката, както и паразити в червата.KAKO DELUJE CRNI ORAH, PELIN I KARANFIL PROIZVOĐAČA KROEGER HERB?

The Original Wormwood Combination proizvođača Kroeger Herb blagotvorno deluje kod infekcija i  problema sa kožom. Ekstrakt crnog oraha pomaže kod visokog krvnog pritiska, reumatizma, gihta i dr. Kao dodatak ishrani crni orah, pelin i karanfil može se koristiti kao preventivno sredstvo kod nekih vrsta kancer.Ima dobro protivupalno dejstvo, pomaže varenje, blagotvorno deluje kod gastritisa i drugih stomačnih problema. Pelin se koristi ukoliko imate oboljenje jetre, problem sa žuči. Reguliše neredovni ciklus, pomaže kod nesanice, ekcema i rana.
Ovo je izuzetno koristan proizvod  za ljude koji žive u zagađenim područjima. Pomaže kod prisustva bakterija i gljivica. Crni orah se može koristiti kod ljudi koji imaju problema sa unutrašnjim čirevima, kandidom, tumorima, kod proširenih vena i dr.
Ima pozitivan uticaj na organizam samim tim što može da reguliše nivo glukoze u krvi. Koristi se za uklanjanje toksina iz organizma. Wormwood Combination jača imuni sistem organizma i snadbeva ga neophodnim vitaminima i mineralima. 
Proizvod Crni orah, pelin i karanfil u kapsuli, koji možete dobiti po pristupačnoj ceni, pomaže u borbi protiv virusa kao i kod raznih bolesti. Koristi se kod problema sa bubrezima, kod problema sa disajnim putevima, bolesti kostiju i zglobova. Biljna kombinacija Kroeger Herb se može primeniti nakon hemoterapije.Blagotvorno utiče na tumor. Daje energiju, poboljšava rad organizma. Može da aktivira rad ćelija, blagotvorno deluje na urinarni sistem. Karanfil ima antiseptičko i antibakterijsko dejstvo. Pomaže kod prehlade i gripa. Štiti  od dijabetesa i poboljšati varenje.

Preporučena doza: Uzimajte po 2 kapsule tri puta dnevno pre obroka. 
Doziranje: 2 kapsule

Sastav: Vrednost %PDD
 Ugljeni hidrati ukupno <1 gr <1%
Patentirana mešavina:
Lišće crnog oraha (Juglans Nigra)
Pelin biljka (Artemisia absinthium)
Quassia (Quassia Amara)
Karanfil (Syzygium aromaticum)
Male Fern root  (Aspidium filix koleden)
700 mg

Ostali sastojci: kapsula je biljnog porekla 

Ne sadrži: kvasac, pšenicu, gluten, kukuruz, pirinač ili konzervanse. 

Važno: Ne koristite ukoliko je pakovanje otvarano ili oštećeno.
Držati van domašaja dece.

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike:
Web Design & SEO
© 2016