Customer support: office@biomall.rs
Serbian

EKSTRAKT SEMENA GROŽĐA 200 KAPSULA | 21ST CENTURY

EKSTRAKT SEMENA GROŽĐA 200 KAPSULA | 21ST CENTURY
EKSTRAKT SEMENA GROŽĐA 200 KAPSULA | 21ST CENTURY
EKSTRAKT SEMENA GROŽĐA 200 KAPSULA | 21ST CENTURY
2,700 din.
Kod proizvoda: EKSTRAKT SEMENA GROŽĐA 60/200 KAPSULA | 21ST CENTURY
Dostupnost: Na lageru
 

Ekstrakt semena grožđa je izveden iz semena, a ponekad i iz kože crvenog grožđa. Crno vino se pravi od istog grožđa i ima isti, mada mnogo slabiji efekat.EKSTRAKT SEMENA GROŽĐA 200 KAPSULA | 21ST CENTURY

  • Snažan antioksidans
  • poboljšava cirkulaciju
  • smanjuje nivo šećera u krvi
  • održava elastičnost kože
  • štiti ćelijsku membranu
  • bogat izvor polifenola
  • podpomaže normalnu funkciju kardiovaskularnog i krvnog sistema
  • poboljšava stanje vezivnog tkiva i kože, ubrzava zarastanje rana i poboljšava opšte zdravlje organizma
  • ima antibakterijsko i antivirusno svojstvo
  • 100% vegetarijanska formula Grape Seed Extract
  • Ekstrakt semenki grožđa kapsule 60/200 | 21st Century po Super ceni

Grape Seed Extract (ekstrakt semena grožđa), po super povoljnoj ceni ukoliko poručite preko našeg sajta, u obliku kapsula je poznat kao bogat izvor flavonoida, koji su antioksidanti. Šta predstavlja ekstrakt semena grožđa?

Odavno je poznato da je grožđe bogat izvor antioksidansa. Ekstrakt semena grožđa je izveden iz semena, a ponekad i iz kože crvenog grožđa. Crno vino se pravi od istog grožđa i ima isti, mada mnogo slabiji efekat.
Grape Seed Extract (ekstrakt semena grožđa), po super povoljnoj ceni ukoliko poručite preko našeg sajta, u obliku kapsula je poznat kao bogat izvor flavonoida, koji su antioksidanti. Svojstva flavonoida su veća od svojstava poznatijih vitamina A i vitamina E. Zbog njihove sposobnosti da neutrališu delovanja slobodnih radikala u organizmu, antioksidanti igraju ulogu u prevenciji mnogih bolesti.
 
Istraživanja  sve više i više pokazuju da proantocijanidini, koncentrisani u semenu grožđa, održavaju zdravlje i funkciju krvnih sudova, kostiju, bubrega, mozga i drugih telesnih tkiva, smanjujući oksidacioni i metabolički stres na njih. U semenu grožđa se sadrže velike količine vitamina E, bioflavonoida i polinezasićena linolna kiselina (omega-6). Proizvod Grape Seed Extrakt u kapsuli koji dobijate po povoljnoj ceni je dodatno ojačan dozom citrusnog bioflavonoida.

Zašto uzeti ekstrakt semena grožđa?

Ekstrakt semena grožđa (Grape Seed Extract) je pogodan dodatak ishrani za ljude sa dijabetesom, proširenim venama i ukočenosti u nogama i rukama, jer je njima generalno potreban veći protok krvi.

Ekstrakt semena grožđa (Grape Seed Extract) je pogodan dodatak ishrani za ljude sa dijabetesom, proširenim venama i ukočenosti u nogama i rukama, jer je njima generalno potreban veći protok krvi. Povećan protok krvi može pomoći u lečenju erektilne disfunkcije. Pored toga, ekstrakt semenki grožđa sprečava razne očne bolesti, koje se uglavnom javljaju kod starijih osoba poput katarakte i makularne degeneracije.
Ekstrakt semena grožđa je bogat polifenolima - sastojak koji takođe ima visok sadržaj antioksidanata. Ekstrakt je i masno rastvorljiv, što znači da može da prodre u sve vrste ćelijske membrane koje pružaju snažnu antioksidativnu zaštitu. Jedan od retkih antioksidanata koji mogu da pređu krvno-moždanu barijeru i time pomognu u zaštiti moždane ćelije od slobodnih radikala.

EKSTRAKT SEMENA GROŽĐA U BORBI PROTIV RAKA PROSTATE:

Stalno se sprovode istraživanja u potrazi za sredstvima za borbu protiv raka prostate. Najupečatljiviji efekat je pokazao ekstrakt semena grožđa (resveratrol), koji ima snažno antioksidantno i antiinflamatorno dejstvo, te ima pozitivan uticaj na ceo organizam.

Mnogo bioflavonoidnih jedinjenja u Grape Seed Extract  (ekstraktu grožđa) poznatijih kao procianidini, donose mnoge zdravstvene pogodnosti. Procianidini se takođe mogu naći u jabukama i čokoladi.
Jedno od važnijih svojstava bioflavonoidnih jedinjenja je da unište ćelije tumora kod raka prostate.
Studije otkrivaju da je  procianidin B2G2 najaktivniji sastojak protiv ćelija tumora kod raka prostate .
Prilikom testiranja ćelija prostate, stručnjaci su ustanovili da oba jedinjenja - izolovanja iz semena grožđa i sintetizovanje- sprečavaju rast ćelija raka i uništavaju ih -.proces poznatiji kao apoptoza.

Osim sto je najaktivniji sastojak protiv ćelija tumora kod raka prostate, procianidini u ekstraktu semena grožđa imaju I druge zdravstvene pogodnosti. Neke studije pokazuju da procianidin može da ublaži hroničnu vensku insuficijenciju omogućavajući krvi da se slobodno kreće ka srcu. Pored toga, ovaj ekstrakt u može da smanji problem sa krvnim sudovima i očima.

Ekstrakt semena grožđa proizvođača 21st Century usporava oksidaciju LDL-holesterola (lošeg holesterola). Sporija oksidacija znači i manju šansu za akumulaciju i samim tim manji rizik od začepljenja krvnih sudova.Šta su bioflavonoidi?

Bioflavonoidi - skup biljnih pigmenata poznatih kao izuzetno moćni antioksidanti i poznatih po sposobnosti da štite organizam od slobodnih radikala. Prema istraživanju, antioksidativno dejstvo polifenola je 20 puta jače od vitamina E i 50 puta jače od vitamina C. Smatra se da je hemijski sastav ključ njihovog antioksidativnog delovanja.
Biološki gledano, bioflavonoidi su pigmenti biljnog porekla. Povezani su žutom, crvenom ili plavom pigmentacijom u nekim voćima, cveću i dr. Kroz boju i zaštitu - bioflavonoidi imaju jedinstvenu prirodnu funkciju da zaštite bilje od napada mikroba i nekih insekata.

Procianidin je jedan od fenola sadržanih u semenu grožđa. Takođe se naziva i tajnim vitaminom protiv starenja. Veruje se da sprečava organizam od preranog starenja povećanjem nivoa vitamina C na ćelijskom nivou. Procianidini takođe imaju sposobnost da se vežu za kolagen i na taj način daju koži više elastičnosti i svežinu - proces koji bismo mogli definisati kao prirodno zatezanje lica.Procianidini štite kožu od štetnih uticaja sunca i na taj način eliminišu još jedan faktor za prerano starenje kože. Pored efekta koji ima na spoljašnji izgled tela, procianidin poboljšava vid, pokretljivost zglobova i ima ojačavajući efekat na ceo krvotok tako što ojačava kapilare, vene i arterije, a samim tim i olakšava rad srca.

Ekstrakt semena grožđa proizvođača 21st Century usporava oksidaciju LDL-holesterola (lošeg holesterola). Sporija oksidacija znači i manju šansu za akumulaciju i samim tim manji rizik od začepljenja krvnih sudova.
Pored antiinflamatornih, antiartritisnih i antialergijskih svojstava procianidinsa, naučnici posebnu pažnju posvećuju istraživanju protivtumornih svojstava ove supstance.
Resveratrol se sadrži u ljuspi grožđa i semena i ima veliki broj korisnih delovanja na organizam. Najistaknutije svojstvo- podržava aktivnost mozga.

Mnoge studije su pokazale prednost Grape Seed Extract-a, a to je da usporava razvoj raka.EKSTRAKT SEMENA GROŽĐA U BORBI PROTIV RAKA:

Mnoge studije su pokazale prednost Grape Seed Extract-a, a to je da usporava razvoj raka. Istraživači Univerziteta u Kentakiju su otkrili da antioksidansi u semenu grožđa prouzrokuju smrt čak 76% ćelija, tako što uključuju protein poznat kao "JNK“, koji reguliše putanju ćelija raka.
Druge studije su pokazale da ekstrakt semena grožđa pomaže detoksikaciju jetre. Pomažući organizmu da izbaci toksine, seme pomaže da se smanji rast ćelija kancera dojke, želuca, debelog creva, prostate i pluća.

EKSTRAKT SEMENA GROŽĐA U BORBI PROTIV HRONIČNE VENSKE INSUFICIJENCIJE:

Hronična venska insuficijencija - veliki broj studija pokazuju da procianidini ublažavaju simptome hronične venske insuficijencije koji uključuju bol, otok, umor i proširene vene. Veruje se da bioflavonoidi smanjuju zgrušavanje trombocita i na taj način sprečavaju trombozu - njihov uticaj u ovom slučaju treba dobro razmotriti, jer smanjenje zgrušavanja krvi nema uvek blagotvorno dejstvo na organizam.  Neki specifični tipovi bioflavonoida imaju zaštitni efekat na želudac, na primer protiv čira. Ispostavilo se da krivac za većinu alergijskih reakcija, histamin, oslobođen pri određenim stimulsima  je takođe pod uticajem ovog kompleksa supstanci. Bioflavonoidi u određenoj meri potiskuju njegovo lučenje.

EKSTRAKT SEMENA GROŽĐA POMAŽE I KOD:

  • visokog holesterola i visokog krvnog pritiska - ekstrakt semena grožđa smanjuje nivo lošeg holesterola i štiti krvne sudove od oštećenja. Na isti način štite i od hipertenzije zahvaljujući  njihovoj sposobnosti da mogu da smanje oksidaciju LDL,.
  • dijabetesa - stabilizuje nivoe šećera u krvi. Bioflavonoidi imaju značajan ulogu u sprečavanju dijabetesa. Neki bioflavonoidi štite LDL holesterol od oksidacije.

Dobar je :

  • za vid  - izoštrava noćni vid.
  • za kožu - ima antiejdžing efekat, zbog svoje sposobnost da štiti kolagen i elastin u koži od štetnog dejstva slobodnih radikala.

Priprema: Uzmite jednu ili dve kapsule dva puta dnevno sa obrokom ili po preporuci lekara.
Doziranje: 2 kapsule
Doza  po bočici: 30

Sastav: 

vrednost:

%PDD

Ekstrakt semena grožđa (semena)
standardized concentrate of Vitis vinifera (seed) containing 95% procyanidolic value

100 mg

**

 
Uputstvo: Čuvati na sobnoj temperaturi, van domašaja dece. Ne koristite ukoliko je proizvod pri kupovini otvaran ili oštećen.
Ne sadrži :šećer, so, kvasac, konzervanse, veštačke boje i arome.

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike:
Web Design & SEO
© 2016