Customer support: office@biomall.rs
Serbian

LITIJUM OROTAT 5 MG 100 KAPSULE | PDM PHARMACEUTICALS

LITIJUM OROTAT 5 MG 100 KAPSULE | PDM PHARMACEUTICALS
LITIJUM OROTAT 5 MG 100 KAPSULE | PDM PHARMACEUTICALS
LITIJUM OROTAT 5 MG 100 KAPSULE | PDM PHARMACEUTICALS
2,990 din.
Kod proizvoda: Lithium Orotate 5mg 100 tabs
Dostupnost: Na lageru
 

LITIJUM OROTAT 5 MG 100 KAPSULE | PDM PHARMACEUTICALS

  • Litijum orotat kapsula je dijetetski suplement koji ima za cilj da poboljša raspoloženje i pomogne kod fibromijalgije i depresije.Poboljšava moždanu aktivnost
  • Nema sporedne efekte
  • Odžava  psihičko stanje 

Litijum orotat 5 mg 100 kapsule PDM Pharmaceuticals pomaže kod depresije.

ŠTA PREDSTAVLJA LITIJUM OROTAT?

Litijum orotat kapsule je dijetetski suplement koji ima za cilj da poboljša raspoloženje i pomogne kod fibromijalgije i depresije. Koristi se uglavnom za poboljšanje fizičkog i mentalnog zdravlja. Postoji nekoliko vrsta litijuma koji se mogu naći u raznim oblicima – litijum citrat i litijum karbonat. Mogu da pomognu kod bipolarnih poremećaja. Lithium Orotate proizvođača PDM Pharmaceuticals je specijalno dizajnirana mineralna forma koja prolazi kroz moždanu barijeru.

Litijum orotat kapsula je dijetetski suplement koji ima za cilj da poboljša raspoloženje i pomogne kod fibromijalgije i depresije.

KAKO DELUJE?

Litijum orotat 5 mg 100 kapsule proizvođača PDM Pharmaceuticals može sprečiti starenje mozga. Takođe se može koristiti za prevenciju bipolarnog poremećaja. Litijum može da utiče na tok natrijuma kroz ćelije mišića i nerava. Može sprečiti simptome poput ljutnje, lošeg rasuđivanja, agresije, brzog razmišljanja, hiperaktivnosti. Ublažava intenzitet i trajanje manija.Litijum je mineral koji može da poveća ili obnovi sivu masu i da zaštiti mozak od štetnih materija i toksina. Većina ljudi konzumira  litijum orotat jer nije toksičan i nema sporedne efekte za razliku od litijum-citrata ili karbonata.
Preporučena doza: 1 kapsula dnevno uz obrok.
Doziranje: 1 kapsula
Doza po pakovanju: 200

 

 

Sastav

Vrednost

%PDD

Litijum  (litijum orotat )

5mg

*

Ostali sastojci: želatin, pirinčano brašno, talk, magnezijum stearat.

Važno: Ukoliko  ste trudni ili dojite, posavetujte se sa svojim lekarom pre korišćenja ovog proizvoda. Čuvati na hladnom i suvom mestu van domašaja dece. Nemojte koristiti ovaj proizvod ukoliko je pakovanje oštećeno.

 

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike:
Web Design & SEO
© 2016