Customer support: office@biomall.rs
Serbian

MACA (МАКА) 500 MG 60 KAPSULA

MACA (МАКА) 500 MG 60 KAPSULA
MACA (МАКА) 500 MG 60 KAPSULA
MACA (МАКА) 500 MG 60 KAPSULA
2,100 din.
Kod proizvoda: Maca, 500 mg, 60 Capsules
Dostupnost: Na lageru
 

MACA (МАКА) 500 MG 60 KAPSULA | NATROL 

 

  • Povećava želju i plodnost 
  • Potpomaže reproduktivni sistem 
  • Deluje kao moćan afrodizijak 
  • Povećava energiju i raspoloženje
  • Stimuliše imuni sistem 
  • Pomaže kod stresa, nervoze, depresije 
  • Ublažava predmenstrualni simptom i simptome menopauze 
  • Dijetetski suplement Maca (Maka) kapsule proizvođača Natrol možete poručiti putem našeg sajta po vrlo povoljnoj ceni!

ŠTA JE MAKA?

Maka je koren biljke koja dolazi iz Perua i raste samo u centralnom delu Anda u Južnoj Americi. Kao višegodišnja biljka bogata hranljivim sastojcima korišćena je kao super hrana Inka.U tradicionalnoj biljnoj medicini u Peruu, koren maka se koristi kao imunostimulator. Osim toga blagotvorno utiče na brojne bolesti kao što su tuberkuloza, anemija,poremećaj menstrualnog ciklusa, kancer želudca, poremećaj memorije.Veoma je popularna biljka jer povećava seksualnu želju i plodnost.  Adaptogen maka ima sposobnost da stabilizuje i balansira sve sisteme ljudskog organizma, te na taj način podržava fizičku i mentalnu aktivnost.

ŠTA SADRŽI MAKA?

Biljka Maka  pripada porodici karfiola, rotkvice, kineskog kupusa, brokolija. Dugi niz godina stanovnici Južne Amerike su ovu  biljku koristili za lečenje neplodnosti i za poboljšanje seksualne funkcije kod muškaraca i žena. Maku nazivaju "prirodnom viagrom". U sastav make ulazi vitamin C, vitamin E i vitamini grupe B, masne kiseline, polisaharidi i više od 20 vrsta aminokiselina, od kojih je jedan arginin. Arginin je vazan element za hormon rasta u telu - može da detoksifikuje i štiti imuni sistem. Stimuliše povećanje mišićne mase i doprinosi smanjenju masti tokom vežbanja. Arginin poboljšava raspoloženje, aktivnost i seksualnu funkciju.Maca je izuzetan  adaptogen i pomaže telu da se prilagodi stresu, poboljšava normalne funkcije i vraća organizmu ravnotežu . Maka je bogat biljnim proteinima, sadži vlakna i minimalnu količinu masti. Najznačajnija prednost ove biljke je njena sposobnost da reguliše i stimuliše sistem hormona i kod muškaraca i kod žena.


 KAKO DELUJE MAKA Tablete?

Maka proizvođača Natrol je dijetski suplement čiji je glavni zadatak da stimuliše seksualnu aktivnost. Ova biljka se vekovima gaji u Peruu i koristi se kao energetik, afrodizijak i sredstvo za povećanje plodnosti. Mi vam predlažemo da isprobate ovaj proizvod u obliku kapsula kako bi povečali vašu seksualnu aktivnost. 
Poboljšava raspoloženje i seksualnu energiju. Ova izuzetna biljka, osim što poboljšava sposobnost oplodnje i povećava kvalitet sperme,  povećava libido, tako što ne utiče na hormone. Maka kapsule imaju tonizirajuće destvo  i povećavaju energiju.Između ostalog ima i antidepresivna svojstva.

Studije su pokazale da Maka jača i stimuliše imuni sistem, poboljšava funkciju mozga i deobu ćelija. Ovaj proizvod ima efekat regeneracije i blagotvorno utiče na proces starenja, kod  osteoporoze i anemije; reguliše hormonalne poremećaje kod žena; ublažava simptome povezane sa menopauzom.

Preporučena doza: 1 kapsula dnevno uz obrok. 
Doziranje: 1 kapsula 
Doza po pakovanju: 60

Sastav :

Vrednost:

%PDD

Maka Ekstrakt 4 :1 (Lepidium meyenii) (кluben)

 500 мg

*

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike:
Web Design & SEO
© 2016