Customer support: office@biomall.rs
Serbian

Natokinaza (NATTOKINASE) je najbolji enzim za zdravu cirkulaciju krvi.

Natokinaza (NATTOKINASE) je najbolji enzim za zdravu cirkulaciju krvi.
Natokinaza (NATTOKINASE) je najbolji enzim za zdravu cirkulaciju krvi.
Natokinaza (NATTOKINASE) je najbolji enzim za zdravu cirkulaciju krvi. Natokinaza (NATTOKINASE) je najbolji enzim za zdravu cirkulaciju krvi.
3,200 din.
Kod proizvoda: Natokinazaje najbolji enzim za zdravu cirkulaciju krvi.
Dostupnost: Na lageru
 

Natokinaza (NATTOKINASE) je najbolji enzim za zdravu cirkulaciju krviNattokinase je sistemski enzim koji se dobija fermentacijom japanske biljke Natto.

  • Potpomaže kardiovaskularni sistem
  • Poboljšava cirkulaciju krvi u krvnim sudovima
  • Sprečava stvaranje krvnih ugrušaka
  • Bezbedan, efikasan i pristupačan dodatak ishrani
  • Bez sporednih efekata
  • Biljna formula pogodna za vegetarijance
  • Dodatak ishrani Natokinaza (Nattokinase) kapsula proizvođača Doctor's Best po super ceni

Nattokinase je sistemski enzim koji se dobija fermentacijom japanske biljke Natto. Natokinaza podstiče funkciju organizma da pročišćava krv i da održava zdrav kardiovaskularni sistem. Uzimajući Nattokinase sprečićete začepljenja arterija, jer potpomaže razgradnju krvnih ugrušaka i pročišćavanje krvnih sudova.
Nattokinase razgrađuje finrin u krvi koji izaziva sužavanje i začepljenje krvnih sudova kao i povećanje krvnog pritiska.
Nattokinase pospešuje protok krvi tako što smanjuje vreme raspadanja Euglobolina ELT.

Natokinaza (Nattokinase) enzim razlaže minijaturne fibre (fibrin), koji formiraju jaku mrežu i mogu zapušiti krvne sudove.Kako Natokinaza (NATTOKINASE) kapsule deluju?

Natokinaza kapsula po vrlo povoljnoj ceni, izolovana od tradicionalne japanske hrane od fermentisane soje, konzumira se hiljadama godina unazad jer je jako korisna. Sve kliničke i nekliničke studije su pokazale da enzim Nattokinase može da pročisti krvne sudove, pomaže u razgradnji krvnih ugrušaka i tako poboljšava cirkulaciju krvi u krvnim sudovima.
Nattokinase kapsule Doctor's Best-a je efikasan dijetetski dodatak ishrani dobar u prevenciji kardiovaskularnih bolesti, kao što su srčani udari, flebitis, plućne embolije, trombozei slično.
Natokinaza (Nattokinase) enzim razlaže minijaturne fibre (fibrin), koji formiraju jaku mrežu i mogu zapušiti krvne sudove. To može dovesti do sužavanja krvnih sudova ili u najgorem slučaju do začepljenja, što može dovesti do fatalnih posledica. Sužavanje krvnih sudova zbog odlaganja fibrina dovodi do povećanja krvnog pritiska-hipertenzije. Upotreba enzima Nattokinase poboljšava cirkulaciju krvi u krvnim sudovima i reguliše krvni pritisak u granicama normale, sprečava pojavu trombocita i obezbeđuje snažnu podršku kardiovaskularnom sistemu. Svaka doza Natokinaza kapsule po super povoljnoj ceni osigurava telu 2000 FU (Fibrinolytic Units), koji obezbeđuje dugotrajnost srca.

Zbog čega je korisna Natokinaza kapsula Doctor's Best -а?Dodatak ishrani Natokinaza (Nattokinase) kapsula proizvođača Doctor's Best po super ceni

Kao što smo već spomenuli Natokinaza Doctor's Best-a pomaže u razlaganju krvnih ugrušaka. Prekomerno zgrušavanja krvi može dovesti do srčanog udara, šloga, flebitisa, plućne embolije i venske tromboze. Dokazano je  da ovaj enzim rastvara fina vlakna koja formiraju krvne ugruške. Na isti način deluju i lekovi koji se prepisuju posle srčanog i moždanog udara. Natokinaza kapsule imaju ono što ima i plazmin - prirodan enzim koji se sadrži u krvi i koji pomaže u razalaganju krvnih ugrušaka.

Doza:1 kapsula Best Nattokinase
Doza u bočici: 90
Mere predostrožnosti: Ako ste trudni ili dojite, ako uzimate antikoagulanse (lekove za razgradnju krvi) ili vitamin K, obratite se lekaru pre upotrebe ovog proizvoda. Ne uzimajte ako ste alergični na soju. Enzim ne treba da koriste ljudi koji imaju problem sa zgrušavanjem krvi, kao i oni koji koriste varfarin, aspirin ili druge lekove koji utiču na stanje krvi. Moguće je da se javi snižavanje krvnog pritiska prilikom produženog korišćenja Natokinaze.

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike:
Web Design & SEO
© 2016