Customer support: office@biomall.rs
Serbian

PREGNENOLON 50 MG KAPSULA 60 | MRM

PREGNENOLON 50 MG KAPSULA 60 | MRM
PREGNENOLON 50 MG KAPSULA 60 | MRM
PREGNENOLON 50 MG KAPSULA 60 | MRM
2,300 din.
Kod proizvoda: Pregnenolone 50mg 60 caps MRM
Dostupnost: Na lageru
 

PREGNENOLON 50 MG KAPSULA 60 | MRM

  • Usporava starenje 
  • Vegetarijanski proizvod 
  • Pregnenolon 50 mg 60 kapsula | MRM reguliše hormone

ŠTA PREDSTAVLJA PREGNENOLON?

Pregnenolon može prirodno  da se proizvede u ljudskom telu zahvaljujući  holesterolu u mitohondrijama ćelija mozga, nervnog sistema i jetre. Pregnenolon ima neurokognitivni efekat. Tokom vremena i s godinama većina biosintetskih puteva se smanjuje i tada doživljavamo hormonske nedostatke. Pregnenolon kapsule mogu da se koriste za održavanje nivoa hormona. Učestvuje u steroidogenezi progesterona, estrogena, androgena i glukokortikoida. Glavni zadatak pregnenolona je da kontroliše prenos nervnih impulsa.

KAKO DELUJU PREGNENOLON KAPSULE?

Pregnenolon povećava nivo acetilholina u hipokampusu. Ovo zauzvrat poboljšava mentalne sposobnosti. Pregnenolon kapsula je od velikog značaja i ima mogućnost da poboljša koncentraciju i pamćenje,viziju, kao i da obezbedi energiju telu. Još jedan interesantan podatak je taj što povećava libido. Pregnenolon blokira efekat kortizola, a samim tim sprečava akumulaciju masti u organizmu. Možete da koristite ukoliko želite da povećanje svoju težinu. Pozitivna karakteristika hormona pregnenolona  je ta što poboljšava aktivnost nekih važnih i specifičnih enzima u organizmu koji podržavaju moždane ćelije i ćelije jetre u procesu neutralizacije akumuliranih štetnih materija u organizmu.

Pregnenolon je hormon ,koji se proizvodi u telu kao rezultat proizvodnje drugih hormona, poput androgena, estrogena, DHEA, progesterona i mineralokortikoida. Tokom menopauze, žensko telo ne može da proizvede pregnenolon zbog nedostatka  estrogena. Nedostatak može da dovede do narušavanje veza između pojedinih delova mozga i komunikacionih kanala u organizmu. 


Preporučena doza: 1 kapsula dnevno uz obrok ili po preporuci vašeg lekara.
Doziranje: 1 Vegeterijanska kapsula
Doze u pakovanju: 60

Sastav:

Vrednost:

% ADD

Transgenolone

50mg

* Dnevne doze zasnovane na 2000 kalorija.
† DnevniValue nije pronađen

Ostali sastojci: pirinačano brašno. Kapsula se pravi od biljne celuloze. 
Ne sadrži: mleko, jaja, kikiriki, orašaste plodove, ribu, školjke, soju, pšenicu, gluten ili kvasac.
 Važno: Nemojte mešati proizvod sa barbituratima i alkoholom. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama ili ako sumnjate na bilo kakvu bolest.

 

 

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike:
Web Design & SEO
© 2016