Customer support: office@biomall.rs
Serbian

Silimarin 150 mg 120 kapsula | Now Foods

Silimarin 150 mg 120 kapsula | Now Foods
Silimarin 150 mg 120 kapsula | Now Foods
Silimarin 150 mg 120 kapsula | Now Foods
2,900 din.
Kod proizvoda: Silimarin 150 mg 60 kapsula | Now Foods
Dostupnost: Na lageru
 

Silimarin 150 mg 120 kapsula | Now Foods

  • Силимарин - Магарешки бодил на супер цена е мощен антиоксидантSnažan antioksidans 
  • Potpomaže i stimuliše funkciju jetre 
  • Eleminiše simptome mamurluka
  • Dobar je za detoksikaciju jetre i regeneraciju 
  • Za prevenciju i lečenje hroničnog hepatitisa i upale jetre 
  • Silimarin kapsula smanjuje holesterol

Silimarin (Silybum Marianum), poznat i kao Milk Thistle je aktivni sastojak ekstrakta čkalja. Ovo je biljka koja je dobro poznata u oblasti tradicionalnih biljnih lekova. Različite studije pokazuju da sastojci u Silimarinu mogu da pomognu radu i detoksikaciji jetre.

 

Šta je silimarin?

Silimarin je izuzetno moćan antioksidans. Pošto je oksidacija važan faktor za mnoge probleme sa jetrom (alkoholna bolest jetre, bolest masne jetre i hepatitis C) snovna funkcija Silimarin kapsula je da zaštiti jetru od oštećenja.

 

Šta je čkalj?

Silymarin капсули на Now Foods на топ цена подпомага функцията на черният дроб.
Silimarin ima izuzetna antioksidansna svojstva. Silimarin kapsule koje možete poručiti po izuzetno povoljnoj ceni podržavaju rad probavnog sistema i toniraju celo telo. Ekstrakt čkalja sadrži silibin, izosilibin, silidianin, kvercetin, i taksibolin i silihristin. Jedan od razloga zbog čega je silimarin toliko važan i značajan jeste njegova funkcija da zaštiti jetru od bolesti izazvanih zloupotrebom alkohola, duvana, anabolika i androgenih steroida. Silimarin proizvođača Now foods ima pozitivan uticaj u prevenciji ciroze jetre, hroničnog hepatitisa i oboljenja žučne kese.

ZBOG ČEGA TREBAMO UNOSITI SILIMARIN KAPSULE PROIZVOĐAČA NOW FOODS?

Silimarin ima mnoga nezamenljiva svojstva za ljudski organizam - smanjuje nivo holesterola u krvi, smanjuje razvoj kancerogenih ćelija u prostati, dojci i vratu. Silymarin od Now foods-a je prisutan u mnogim proizvodima koji eliminišu simptome mamurluka. Iako se Silimarin koristi prvenstveno kao tradicionalni lek za probleme sa jetrom, danas se može koristiti u prirodnim terapijama za lečenje ciroze jetre, hepatitisa, kod trovanja pečurkama, acetaminofenom ili drugim opasnim otrovima. Ovaj biljni proizvod koriste i bodibilderi. Oni ga koriste od 4-6 nedelja kako bi njegovi aktivni sastojci mogli da pomognu normalizaciji enzima jetre i   "ispravili" eventualnu štetu koju su steroidi prouzrokovali. Osim toga, veliki broj medicinskih naučnih studija pokazuje da silimarin ima izuzetne antiupalna svojstva jer inhibira prostaglandinsku biosintezu.

Još jedno važno svojstvo ovog prirodnog proizvoda je da kao hepatoprotektiv povećava nivo glutationa koji se nalazi u jetri. Glutation je antioksidansni peptidni molekul koji se sastoji od tri aminokiseline - cistina, glutaminske kiseline i glicina. Ove aminokiseline utiču na sposobnost jetre da uklanja toksine koji se akumuliraju u ljudskom telu.

Nedostatak glutationa u telu je ozbiljan pokazatelj stresa u jetri koji je nastao kao posledica upotrebe toksičnih 17-alfa alkilnih preparata. Zbog toga se smatra da je silimarin posebno koristan za sportiste koji koriste anaboličke steroide. Čkalj i Silimarin vam mogu biti biti od koristi u slučajevima: preteranog bavljenja sportom, konzumiranja alkohola, uzimanjem hepato-toksičnih lekova, hronične bolesti ili drugih agresivnih uticaja koji mogu oštetiti funkciju jetre. 

Biomall.rs vam nudi najpovoljniju cenu za Silimarin kapsule.


Preporučena doza: Kao biljni dodatak ishrani, uzmite 2 Vcaps ® 1 do 3 puta dnevno. 

Doziranje: 2 kapsule 
 
 
Sastav Vrednost: %PDD
Kalorije 5  
Natrijum     8 mg <1%
Ukupno ugljenih hidrata     1 gr <1%
Čkalj (Silybum Marianum) 300 mg
Kurkuma (Curcuma Longa) 700 mg

Ostali sastojci: celuloza (kapsula), pirinač,brašno i magnezijum stearat (biljno poreklo). Kurkuma je dodata da bi dopunila efekat čkalja (Milk Thistle Extract). Vegetarijanska formula.

Pažnja: Zbog sadržaja kurkuma, trudnice ili dojilje ovaj proizvod ne smeju koristiti, kao i lica koja imaju problem sa žuči, čirom na želucu ili druge poremećaje stomaka, osim ako nije preporučeno od strane lekara specijaliste.

Ako imate problem sa krvnim pritiskom konsultujte se sa kardiologom pre upotrebe silimarina.

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike:
Web Design & SEO
© 2016