Customer support: office@biomall.rs
Serbian

VITAMIN B-50 50 MG 100/250 KAPSULA NOW FOODS

VITAMIN B-50 50 MG 100/250 KAPSULA NOW FOODS
VITAMIN B-50 50 MG 100/250 KAPSULA NOW FOODS
VITAMIN B-50 50 MG 100/250 KAPSULA NOW FOODS
2,600 din.
Kod proizvoda: Vitamin B-50mg 100 Capsule Now Foods
Dostupnost: Na lageru
* Pakovanje: 

VITAMIN B-50 50 MG 100/250 KAPSULA NOW FOODS

 • Podržava nervni sistem
 • Usporava proces starenja 
 • Održava  kosu i kožu zdravom 
 • Koristi se za lečenje raznih virusa
 • Podržava funkcije jetre 
 • NE sadrži gluten 
 • Veganski / Vegetarijanski proizvod 

VITAMIN B-50 50 MG 100/250 KAPSULA proizvođača NOW FOODS možete poručiti putem našeg sajta po jako pristupačnoj ceni.

ŠTA ZNAMO O VITAMINU B-50?

Vitamin B-50 kapsule proizvođača NOW FOODS  je važan za sve koji se bave sportom. Sa Vitamom B-50 se ne možete predozirati jer višak organizam sam izbacuje. Ovo je izuzetan proizvod koji sadrži najvažnije vitamine potrebne organizmu.

ČEMU SLUŽE VITAMINI KOJI ULAZE U SASTAV PROIZVODA VITAMIN B-50?

 • Niacin (B3) je uključen u više od 50 metaboličkih procesa. On takođe učestvuje u proizvodnji hormona, održava nivo triglicerida i holesterola u krvi. Brine o zdarvlju  kože, podržava  funkciju digestivnog sistema i pomaže u snižavanju krvnog pritiska.
 • Tiamin (A1) popravlja  raspoloženje i sagoreva  višak masti. Podržava mišićni i nervni sistem i koristi se za lečenje dijareje i stomačnih problema . Podstiče apetit.
 • Kobalamin (B12)  utiče na pretvaranje hranljivih materija u energiju, čuva crvena krvna zrnca i utiče na poboljšanje imunog sistema. Sprečava pojavu anemije , važan je za koštanu  srž i takođe podržava nervni sistem.
 • Riboflavin (B2) doprinosi formiranju crvenih krvnih zrnaca. Blagotvorno deluje na respiratorni ,digestivni i imuni sistem. Koristi se za lečenje virusa i bolesti i pomaže normalno funkcionisanje mokraćnog sistema. Jača kožu,nokte i kosu I održava ih zdravim.
 • Folna kiselina (B9) poboljšava raspoloženje, san i apetit. Izuzetno važna i neophodna za normalan i pravilan razvoj fetusa i formiranje posteljice u trudnoći. Pomaže u izgradnji kičme i mozga bebe.
 • Biotin (B7) čuva zdravlje noktiju i kose. Takođe pomaže u lečenju raznih kožnih oboljenja. Biotin podržava trigliceride i povećava energiju. Koristi se protiv opadanja kose, za lečenje  nervni h poremećaja, proliva, ima povoljan uticaj na nervni sistem.
 • Pantotenska kiselina (B5) učestvuje u proizvodnji hormona, crvenih krvnih zrnaca i energije. Može da pomogne u lečenju  alkoholizma, infekcija, respiratornih  bolesti, alergija i dr. Takođe se koristi kod depresije, glavobolje, smanjenih  nivoa šećera u krvi i niskog  krvnog  pritiska. 
 • Piridoksin (B6) je uključen u izgradnji  proteina. Takođe pomaže imuni sIstem i rad srca. Prirodni je diuretik i izbacuje višak vode iz organizma. Vitamin B-6 može da smanji potrebu za insulinom kod ljudi koji imaju dijabetes.
 • Holinbitartarat i inozitol su supstance koje imaju ulogu da spreče nagomilavanje masti u jetri koje blokiraju  njegovu sposobnost da eliminiše stresne materije i hormone koji aktiviraju stres. Inozitol ima blagotvorno dejstvo na nervni sistem, održava kožu lepom  i zdravom  i sprečava gubitak kose.

KAKO DELUJE VITAMIN B-50?

Vitamin B-50 u kapsuli utiče na moždanu aktivnost, stimuliše nervni sistem, usporava  proces starenja. B vitamini su veoma važni za organizam jer dopiru do svih  delova tela te utiču na poboljšanje i izgled kože. Poboljšavaju funkciju jetre  I čuvaju nerve. Povoljno  utiču  na oči i usta. Zbog toga što se rastvaraju u vodi, ne zadržavaju se u telu. Nedostatak vitamina B-50 u organizmu  može da dovede do lošeg  opšeg zdravlja i stresa.  

Preporučena doza: 1 kapsula dnevno uz obrok.

Doziranje : 1 kapsula
Doza po pakovanju: 100

 

Sastav

Vrednost

%PDD

Tiamin (vitamin В-1) (od tiamin HCI)

50mg

3333%

Riboflavin(vitamin  В-2)

50mg

2941%

Niacin (vitamin B-3)

50mg

250%

Vitamin B-6 (оd piridoksin HCl)

50mg

2500%

Folna kiselina

400mkg

100%

Vitamin  В-12 (kao cianokobalamin)

50mkg

833 %

Biotin

50mkg

17%

Pantotenska kiselina ( od kalcijum pantotenat )

50mg

500%

PABA

25mg

Holin  ( od Hollinbitartrat)

25mg

Inositol

25 mg

 

* Procenat dnevnih vrednosti baziran na 2000 kalorija.
† DailyValue nije ustanovljen.
Ostali sastojci: želatin (kapsula), celuloza, silicijum dioksid i magnezijum stearat (biljnog porekla). 
Ne sadrži šećer, so, kvasac, pšenicu, gluten, soju, mleko i derivate jaja, rakova i konzervanse. 
 Važno: Samo za odrasle. Ukoliko  ste trudni, uzimate lekove ili patite od neke bolesti, pre uzimanja ovog proizvoda konsulltujte se sa vašim lekarom.  Nakon otvaranja proizvoda  čuvati u originalnom pakovanju  na suvom i hladnom mestu van domašaja dece. Proizvedeno u objektu ,GMP, koji obrađuje i  neke druge sastojke koje sadrže alergene.

 

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike:
Web Design & SEO
© 2016